Apr 13, 2014

Tentang Syiah Label Wahabi .. Politik syiah sekian lama ...

Tentang Syiah Label Wahabi .. Politik syiah sekian lama...

Penentang Syiah cuba di singkirkan dari terus menjadi rujukan umum.

Cara mudah dengan melabelkan penentang syiah itu sebagai wahabi... Dengan sikap Melayu yang mudah percaya, taktik ini agak berjaya juga..

Cuma bagi yang kritis atau pun mahu berfikiran terbuka, jika diamati dengan teliti, tidak sedikit pun cara dan pembawakan penentang syiah itu bercirikan wahabi samada dari rujukan ilmu mereka mahupun ilmu yang disampaikan...

Apa yang aneh .. mereka yang benar kelihatan bercirikan wahabi sebagai contoh memperlekehkan sambutan maulud Nabi, Majlis tahlil dan menghina imam besar dahulu yang mengutarakan "Sifat 20" demi kemudahan orang awam, tidak pula para pelabel itu melabelkan sebagai wahabi. 

Ini kerana golongan yang kelihatan bercirikan wahabi itu tadi menerima kehadiran syiah dikalangan kelompok mereka dan tidak menunjukkan penentangan dengan lantang dan secara terbuka .. Ada pun penentangan lebih kepada kepentingan politik mereka ...

Inilah kenyataan yang sedang bermaharajalela di negara kita ... sayangnya melayu masih mudah percaya dan terus menyebar berita walaupun sekadar baru terbaca kepala berita ..Syiah tanpa Mengira Aliran Mesti Di Haramkan Di Malaysia

Pentingnya syiah kepada barat dan yahudi adalah kerana syiah adalah mekanisma buat mereka mencetuskan huruhara melalui senjata. Ramai ulama ahli sunnah telah dibunuh di Iraq dan Syria. Buktinya sangat banyak..

Syiah sememangnya menghalalkan darah ahli sunnah. Oleh itu semestinya Syiah tanpa mengira apa jenis dan alirannya di haramkan di Malaysia.

Kita tiada masa untuk memerhatikan mana syiah yang Islam atau tidak Islam. Jalan terbaik, haramkan semuanya dari memasuki Negara ini. Kita pun sudah cukup dengan Mazhab empat yang sedia ada.. Untuk apa lagi aliran seperti syiah itu..samada mereka Syiah Islam atau Rafidah dll...

Perumpamaan yang mudah adalah seperti Permit Menjual Barang Seludup yang dirampas oleh Kastam. Dengan permit yang ada, penjual menjual rokok seludup yang telah dirampas oleh kastam. Bagaimana kita dengan mudah dapat mengenal mana satu rokok yang dirampas yang sah untuk dijual dengan rokok seludup jika penjual itu menjual kedua-dua kategori rokok itu tadi. 

Begitulah dengan Syiah, jika syiah yang kafir itu membawa pendekatan Syiah yang dikatakan Islam itu diawal pengenalan mereka kepada rakyat. Sedangkan ajaran sesat seperti ayah pin itu pun ramai yang terpengaruh inikan pula yang mengunakan nama Islam secara terang. 

Seperti yang dinyatakan tadi, kita sudah cukup dengan Mazhab Syafi'i atau tiga lagi Mazhab itu. Yang lain tolak tepi samada dikira sebagai mazhab atau aliran seperti syiah itu tadi. 

Kerajaan mesti sangat tegas dalam hal ini.. Penghantaran pelajar ke Iran mesti di haramkan walau pun oleh parti PAS seperti yang diketahui umum. Mana-mana ustaz yang mengajar ajaran syiah mesti ditangkap dan "dibasuh" semula.. 

Memang wujud kepayahan dalam menhidu jejak syiah ini kerana mereka ada senjata yang ampuh juga sebenarnya..iaitu Taqiyah* (berbohong)

Jangan darah sudah mengalir, huruhara sudah meletus baru kerajaan hendak bertindak tegas !!

p/s : tertanya-tanya juga kita, dimanakah mereka yang pulang dari Qom, Taheran di Iran dengan ilmu penuh di dada... dimanakah mereka.. Andai di depan mata mengajar agama agak sukar untuk kita mengenali mereka rasanya ..kerana 
Taqiyah terbukti senjata ampuh sekian lama ...

Thanks for coming

Thanks for coming
Terima kasih sudi hadir

Tajuk - Title